4

NOVOGODIŠNJI OYF MARKET – POZIV ZA IZLAGAČE

Nakon veoma uspešnog Novogodišnjeg OYF marketa 2015., Prolećnog OYF marketa 2016. i Noćnog OYF marketa 2017. godine, Fondacija za mlade Obrenovca na samom kraju godine organizuje

 

NOVOGODIŠNJI OYF MARKET

koji će se održati u subotu, 30. decembra
od 12 do 15h
u holu Sportsko-kulturnog centra „Obrenovac“

Šta je OYF market?

OYF market je jedinstven mini sajam obrenovačkih izlagača ručnih radova, dizajniranih predmeta i ostalih rukotvorina, koji Fondacija za mlade Obrenovca organizuje kako bi podržala i promovisala kreativne preduzetničke inicijative u Obrenovcu.

Organizacijom ovakvih događaja, Fondacija posebno želi da podrži sugrađane i sugrađanke koji – sve češće u nedostatku formalnog zaposlenja – vide priliku u pretvaranju hobija i zanata u posao. OYF market nudi priliku izlagačima da predstave i promovišu svoje unikatne radove, ali i priliku svim građanima da saznaju koliko jedinstvenih i kreativnih predmeta i rukotvorina ima u našem Obrenovcu.

Po ugledu na mnoge evropske gradove, Fondacija za mlade ove godine organizuje još jedan NOVOGODIŠNJI MARKET za lokalne izlagače, tokom kojeg će biti organizovan i prateći novogodišnji i muzički program.

Novogodišnji market se organizuje uz podršku Građanskih inicijativa i Youth Build Srbija programa, Charles Stewart Mott fondacije u okviru Global Challenges Local Solutions programa koji sprovodi Akademija za razvoj filantropije iz Poljske, a u partnerstvu sa JP Sportsko-kulturni centar “Obrenovac”.

Poziv za izlagače

Na konkurs se mogu prijaviti svi koji se bave dizajnom, kreativnim zanatima, proizvođači rukotvorina, nakita, odeće, dekorativnih predmeta, fotografija, proizvođači zimnice, ajvara, džemova, sokova, proizvoda od mesa i meda. Svi izlagači će imati priliku da izlažu na stolovima koji će biti postavljeni u holu JP Sportsko-kulturni centar “Obrenovac”.

PRIJAVE

Svi koji žele da učestvuju na Novogodišnjem OYF marketu mogu poslati prijave najkasnije do srede, 20. decembra, na email adresu office@oyf.rs ili nam poslati poruku na našu FB stranicu.

Prijava treba da sadrži:

 • Ime i prezime osobe koja izlaže
 • Naziv brenda ili (linije) proizvoda
 • Kontakt telefon i e-mail adresu
 • Motivaciono pismo (motivacija za učešće na OYF marketu, od jednog do nekoliko pasusa)
 • Minimum 5 fotografija proizvoda koji će biti izlagani, uz prateći kratak opis
 • Link za FB stranicu proizvoda ili veb adresu (ukoliko postoji)

VAŽNO: Broj mesta je ogranicen! Ukoliko želite da povećate šanse da izlažete na našem marketu – predlažemo vam da se prijavite zajedno sa još nekom inicijativom. U slučaju velikog broja prijava – organizacioni tim Fondacije će napraviti selekciju izlagača, koji će pre konačne odluke biti obavešteni o kriterijumima selekcije.

Konačan spisak izlagača će biti objavljen na FB stranici Fondacije za mlade Obrenovca.

Za učešće na Novogodišnjem OYF Noćnom marketu se ne plaća kotizacija i ulaz za sve posetioce Novogodišnjeg OYF marketa će biti besplatan.

Kontakt

Ukoliko imate pitanje, komentar ili sugestiju – pišite nam na email: office@oyf.rs ili pozovite Jelenu na broj telefona 060 1702985.

Tekst poziva možete preuzeti ovde.

Comments(4)

 1. Reply
  Biljana Filipovic says

  Zelim da se prijavim za ucesce na OYF novogodisnjem marketu. Tel. 0642218425

  • Reply
   OYF says

   Biljana, molimo Vas da pošaljete Vašu prijavu do 20. decembra na email adresu office@oyf.rs ili poruku na našu FB stranicu. Prijava treba da sadrži: Ime i prezime osobe koja izlaže; Naziv brenda ili (linije) proizvoda; Kontakt telefon i e-mail adresu; Motivaciono pismo (motivacija za učešće na OYF marketu, od jednog do nekoliko pasusa);
   Minimum 5 fotografija proizvoda koji će biti izlagani, uz prateći kratak opis; Link za FB stranicu proizvoda ili veb adresu (ukoliko postoji).

 2. Reply
  Snežana Krsmanović says

  Učestvovala sam jednom i svidelo mi se. Ujedno želim Obrenovčanima da pokažem nešto novo.

  • Reply
   OYF says

   Snežana, molimo Vas da pošaljete Vašu prijavu do 20. decembra na email adresu office@oyf.rs ili poruku na našu FB stranicu. Prijava treba da sadrži: Ime i prezime osobe koja izlaže; Naziv brenda ili (linije) proizvoda; Kontakt telefon i e-mail adresu; Motivaciono pismo (motivacija za učešće na OYF marketu, od jednog do nekoliko pasusa); Minimum 5 fotografija proizvoda koji će biti izlagani, uz prateći kratak opis; Link za FB stranicu proizvoda ili veb adresu (ukoliko postoji).

Post a comment