No comments yet

OYF NOĆNI MARKET – POZIV ZA IZLAGAČE

Nakon veoma uspešnog Novogodišnjeg OYF marketa 2015. i Prolećnog OYF marketa 2016. godine, Fondacija za mlade Obrenovca ovog septembra organizuje

OYF NOĆNI MARKET

koji će se održati u nedelju, 24. septembra
od 19 do 22h
na zelenoj pijaci u Obrenovcu

Šta je OYF market?

OYF market je jedinstven mini sajam obrenovačkih izlagača ručnih radova, dizajniranih predmeta i ostalih rukotvorina, koji Fondacija za mlade Obrenovca organizuje kako bi podržala i promovisala kreativne preduzetničke inicijative u Obrenovcu.

Organizacijom ovakvih događaja, Fondacija posebno želi da podrži sugrađane i sugrađanke koji – sve češće u nedostatku formalnog zaposlenja – vide priliku u pretvaranju hobija i zanata u posao. OYF market nudi priliku izlagačima da predstave i promovišu svoje unikatne radove, ali i priliku svim građanima da saznaju koliko jedinstvenih i kreativnih predmeta i rukotvorina ima i u našem Obrenovcu.

Po ugledu na mnoge evropske gradove, Fondacija za mlade ove godine organizuje prvi NOĆNI market za preko 40 lokalnih izlagača, tokom kojeg će biti organizovan i prateći muzički program.

Noćni market se organizuje uz podršku Građanskih inicijativa i Youth Build Srbija programa, a u partnerstvu sa Javnim komunalnim preduzećem Obrenovac.

Poziv za izlagače

Na konkurs se mogu prijaviti svi koji se bave dizajnom, kreativnim zanatima, proizvođači rukotvorina, nakita, odeće, dekorativnih predmeta i fotografija. Svi izlagači će imati priliku da izlažu na tezgama (dužina tezge je 2 metra) koje se nalaze na zelenoj pijaci u Obrenovcu.

PRIJAVE

Svi koji žele da učestvuju na OYF Noćnom Marketu mogu poslati prijave najkasnije do nedelje, 10. septembra, na email adresu office@oyf.rs ili nam poslati poruku na našu FB stranicu.

Prijava treba da sadrži:

  • Ime i prezime osobe koja izlaže
  • Naziv brenda ili (linije) proizvoda
  • Kontakt telefon i e-mail adresu
  • Motivaciono pismo (motivacija za učešće na OYF marketu, od jednog do nekoliko pasusa)
  • Minimum 5 fotografija proizvoda koji će biti izlagani, uz prateći kratak opis
  • Link za FB stranicu proizvoda ili veb adresu (ukoliko postoji)

VAŽNO: Broj mesta je ogranicen! Ukoliko želite da povećate šanse da izlažete na našem marketu – predlažemo vam da se prijavite zajedno sa još nekom inicijativom. U slučaju velikog broja prijava – organizacioni tim Fondacije će napraviti selekciju izlagača, koji će pre konačne odluke biti obavešteni o kriterijumima selekcije.

Konačan spisak izlagača će biti objavljen na FB stranici Fondacije za mlade Obrenovca.

Za učešće na OYF Noćnom Marketu se ne plaća kotizacija i ulaz za sve posetioce OYF Noćnog Marketa će biti besplatan.

Kontakt

Ukoliko imate pitanje, komentar ili sugestiju – pišite nam na email: office@oyf.rs ili pozovite Jelenu na broj telefona 060 1702985.

Tekst poziva možete preuzeti ovde.

 

 

Post a comment