1

PROLEĆNI OYF MARKET – POZIV ZA IZLAGAČE

 

Nakon pet uspešnih OYF marketa, Fondacija za mlade Obrenovca organizuje

PROLEĆNI OYF MARKET

koji će se održati u subotu, 07. aprila

od 11.30 do 18h
na Gradskom trgu u Obrenovcu

Šta je OYF market?

OYF market je jedinstven mini sajam obrenovačkih izlagača ručnih radova, dizajniranih predmeta i ostalih rukotvorina, koji Fondacija za mlade Obrenovca organizuje kako bi podržala i promovisala kreativne preduzetničke inicijative u Obrenovcu.

Organizacijom ovakvih događaja, Fondacija posebno želi da podrži sugrađane i sugrađanke koji – sve češće u nedostatku formalnog zaposlenja – vide priliku u pretvaranju hobija i zanata u posao. OYF market nudi priliku izlagačima da predstave i promovišu svoje unikatne radove, ali i priliku svim građanima da saznaju koliko jedinstvenih i kreativnih predmeta i rukotvorina ima u našem Obrenovcu.

Po ugledu na mnoge evropske gradove, Fondacija za mlade ove godine organizuje još jedan Prolećni market za lokalne izlagače. Tema Prolećnog marketa su uskršnji praznici, a market se organizuje uz podršku Charles Stewart Mott fondacije, u okviru Global Challenges Local Solutions programa, koji sprovodi Akademija za razvoj filantropije iz Poljske.

Poziv za izlagače

Na konkurs se mogu prijaviti svi koji se bave dizajnom, kreativnim zanatima, proizvođači rukotvorina, nakita, odeće, dekorativnih predmeta, fotografija – dakle, svi koji stvaraju proizvode u duhu uskršnjih praznika. Odabrani izlagači će imati priliku da izlažu na štandovima koji će biti postavljeni na Gradskom trgu u Obrenovcu.

PRIJAVE

Svi koji žele da učestvuju na Prolećnom OYF marketu mogu poslati prijave najkasnije do petka, 23. marta, na email adresu office@oyf.rs ili nam poslati poruku na našu FB stranicu.

Prijava treba da sadrži:

 • Ime i prezime osobe koja izlaže
 • Naziv brenda ili (linije) proizvoda
 • Kontakt telefon i e-mail adresu
 • Motivaciono pismo (motivacija za učešće na OYF marketu, od jednog do nekoliko pasusa)
 • Minimum 5 fotografija proizvoda koji će biti izlagani, uz prateći kratak opis
 • Link za FB stranicu proizvoda ili veb adresu (ukoliko postoji)

VAŽNO: Broj mesta je ogranicen! Raspolažemo sa ograničenim brojem štandova (njihov izgled možete pogledati ovde), pa nudimo mogućnost nastupa na marketu za 24 izlagača. Ukoliko želite da povećate šanse da izlažete na našem marketu – predlažemo vam da se prijavite zajedno sa još nekom inicijativom. U slučaju velikog broja prijava – organizacioni tim Fondacije će napraviti selekciju izlagača, koji će pre konačne odluke biti obavešteni o kriterijumima selekcije.

Konačan spisak izlagača će biti objavljen na FB stranici Fondacije za mlade Obrenovca.
Za učešće na Prolećnom OYF marketu se ne plaća kotizacija i ulaz za sve posetioce Prolećnog OYF marketa je besplatan.

Ukoliko imate pitanje, komentar ili sugestiju – pišite nam na email: office@oyf.rs ili pozovite Jelenu na broj telefona 060 1702985.

Comment(1)

 1. Reply
  Tanja Kamberovic says

  Prijavljujem se za prolecni market. Hvala unapred.

Post a comment