No comments yet

Dodeljeni ugovori za projekte podržane kroz program Omladinski fond za 2019. godinu

Predstavnici Fondacije za mlade Obrenovca, zajedno sa predstavnicima opštine Obrenovac, Fondacije Ana i Vlade Divac i Odbora Omladinskog fonda juče su u Кlubu za decu i mlade u Obrenovcu nagradili čekovima i svečano potpisali ugovore sa nosiocima odabranih projekata podržanih na konkursu Omladinskog fonda za 2019. godinu.

Članovi odbora Omladinskog fonda su se zahvalili svima koji su aplicirali, a timovima čiji su projekti odabrani poželeli su puno uspeha u realizaciji.

Program Omladinski fond zajedno realizuju Fondacija za mlade Obrenovca i Gradska opštine Obrenovac, u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac i Fondacijom Mozaik iz Bosne i Hrecegovine. Cilj programa je povećati učešće mladih u procesima lokalnog razvoja kroz dodelu bespovratnih novčanih sredstava projektima koje pokreću i vode mladi. Program se već sedam godina realizuje u Obrenovcu i primer je dobre prakse aktivnog učešća mladih u donošenju odluka.

U opštini Obrenovac podržane su različite ideje mladih koje će se realizovati u Draževcu, Кonaticama, Maloj Moštanici, Velikom Polju, Skeli, Stublinama, Orašcu i gradskom delu opštine Obrenovac, u ukupnom iznosu od 1.160.000,00 dinara.
Ostale fotogafije sa događaja pogledajte na našoj Facebook stranici.

Post a comment