No comments yet

MINI OYF MARKET 7. marta na Gradskom trgu

NAKON ČETIRI USPEŠNA OYF MARKETA FONDACIJA ZA MLADE OBRENOVCA, POVODOM OBELEŽAVANJA MEĐUNARODNOG DANA ŽENA, ORGANIZUJE

 

MINI OYF MARKET

koji će se održati u sredu, 07. marta
od 15 do 18h
na Gradskom trgu u Obrenovcu

DIZAJNIRANI & UNIKATNI PREDMETI, RUČNI RADOVI & RUKOTVORINE, MALI & VELIKI POKLONI, SITNICE & KRUPNICE

Ukoliko želite da pronađete najlepše, potpuno originalne i autentične male i velike poklone povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena posetite Mini OYF market. Tu ćete na jednom mestu pronaći unikatne ukrase, ukrasne korpice, nakit, suvenire, odevne predmete, ukrasne sveće, predmete ulepšane dekupaž tehnikom, slatke poslastice, proizvode od meda…

Šta je OYF market?

OYF market je jedinstven mini sajam obrenovačkih izlagača ručnih radova, dizajniranih predmeta i ostalih rukotvorina, koji Fondacija za mlade Obrenovca organizuje kako bi podržala i promovisala kreativne preduzetničke inicijative u Obrenovcu.

Organizacijom ovakvih događaja Fondacija posebno želi da podrži sugrađane i sugrađanke koji – sve češće u nedostatku formalnog zaposlenja – vide priliku u pretvaranju hobija i zanata u posao. OYF market nudi priliku izlagačima da predstave i promovišu svoje unikatne radove, ali i priliku svim građanima da saznaju koliko jedinstvenih i kreativnih predmeta i rukotvorina ima i u našem Obrenovcu.

Po ugledu na mnoge evropske gradove Fondacija za mlade ove godine organizuje još jedan Mini market za lokalne izlagače, čija je tema Međunarodni dan žena.

Novogodišnji market se organizuje uz podršku Charles Stewart Mott fondacije, u okviru Global Challenges Local Solutions programa, koji sprovodi Akademija za razvoj filantropije iz Poljske.

 

Post a comment