Želimo da naš grad bude super mesto za život!

Zbog toga  smo rešili da na kreativan i zabavan način gradimo duh zajedništva u našem gradu, a ti možeš da nam se pridružiš!

Ako i ti smatraš da treba da imamo više kreativnih, sportskih, umetničkih i zabavnih događaja u Obrenovcu – onda će ti se svideti šta Fondacija za mlade planira da organizuje u narednom periodu.

Razvili smo poseban program u okviru koga planiramo da organizujemo seriju jednodnevnih, zabavnih događaja na kojima ćemo zajedno proslavljati vrednosti u koje verujemo: solidarnost, aktivizam, dobročinstvo i preduzetništvo! I želimo da svi učestvuju – građani, mali i veliki biznisi, institucije, organizacije civilnog društva i mediji.

Pripremi se: jedan od takvih događaja organizovali smo u septembru:

OYF NOĆNI MARKET

Nedelja, 24. septembar
od 19 do 22h
zelena pijaca u Obrenovcu

 

Nakon uspešnog Novogodišnjeg marketa krajem 2015. godine i Prolećnog marketa 2016. godine – došao je red i na noćno izdanje! 🙂

 

Ovog septembra, baš pred kraj meseca, organizovali smo još jedan događaj koji je okupio obrenovačke dizajnere i kreativce, koji su sugrađanima ponudili pregršt zanimljivih predmeta i radova – nakit, odeću, ukrasne sveće, dekupaž predmete, cvetne aranžmane, unikatne torbe i slatkiše. Sigurni smo da je za svakoga bilo po nešto!

Ako želiš da vidiš kako je izgledao Poziv za izlagače, klikni ovde.
Fotografije sa Noćnog OYF marketa možeš pogledati ovde.

Za sve informacije nastavite da pratite sajt Fondacije, kao i našu Facebook stranicu.

 

Smatramo da je duh zajedništva i lepih komšijskih odnosa nešto na čemu svi treba da radimo.

Nastavi da pratiš naš rad, očekuje te mnogo izmenađenja i lepih prilika!

Zajedno možemo mnogo više!