Želimo da naš grad bude super mesto za život!

Zbog toga  smo rešili da na kreativan i zabavan način gradimo duh zajedništva u našem gradu, a ti možeš da nam se pridružiš!

Ako i ti smatraš da treba da imamo više kreativnih, sportskih, umetničkih i zabavnih događaja u Obrenovcu – onda će ti se svideti šta Fondacija za mlade planira da organizuje u narednom periodu.

Razvili smo poseban program u okviru koga planiramo da organizujemo seriju jednodnevnih, zabavnih događaja na kojima ćemo zajedno proslavljati vrednosti u koje verujemo: solidarnost, aktivizam, dobročinstvo i preduzetništvo! I želimo da svi učestvuju – građani, mali i veliki biznisi, institucije, organizacije civilnog društva i mediji.

Pripremi se: jedan od takvih događaja organizujemo već u septembru:

OYF NOĆNI MARKET

Nedelja, 24. septembar
od 19 do 22h
zelena pijaca u Obrenovcu

 

Nakon uspešnog Novogodišnjeg marketa krajem 2015. godine i Prolećnog marketa 2016. godine – došao je red i na noćno izdanje! 🙂

 

Ovog septembra, baš pred kraj meseca, organizujemo još jedan događaj koji će okupiti obrenovačke dizajnere i kreativce, koji će sugrađanima ponuditi pregršt zanimljivih predmeta i radova – nakit, odeću, ukrasne sveće, dekupaž predmete, cvetne aranžmane, unikatne torbe i slatkiše. Sigurni smo da će za svakog biti po nešto!

Poziv za izlagače je već objavljen – prijavi se ovde.
Za sve informacije nastavite da pratite sajt Fondacije, kao i našu Facebook stranicu.

 

Smatramo da je duh zajedništva i lepih komšijskih odnosa nešto na čemu svi treba da radimo.

Nastavi da pratiš naš rad, očekuje te mnogo izmenađenja i lepih prilika!

Zajedno možemo mnogo više!