Na ovoj stranici ćete naći sve potrebne informacije o aktuelnim konkursima i pozivima za učešće na događajima Fondacije za mlade Obrenovca.

Tokom 2017. godine očekujemo da otvorimo pozive za apliciranje za sledeće konkurse:

 

Finansiranje projekata:

★  Fond za komšijske incijative [ovaj konkurs je završen]

Čestitamo!  Obrenovac ima složne i kreativne komšije! 🙂

Ovaj konkurs za finansiranje projekata i malih inicijativa neformalnih grupa, koji je realizovan u okviru Youth Build Srbija programa, je bio otvoren od 1. do 15. juna 2017. godine.

Ovog leta će biti radno, kreativno i zabavno u celom Obrenovcu! Pružićemo podršku organizaciji radionica veza, tkanja i pletenja u seoskim školama, pozorišnog festivala OPS, zabavno-edukativnog porodičnog izleta za decu i roditelje u Zabranu… Komšijama iz Nemanjine ulice pomoći ćemo da oplemene prostor dečijeg igrališta, da ga urede i ukrase dečijim motivima, naselje Viraga će zahvaljujući složnim komšijama dobiti klupe, a šumske kućice za decu, table za crtanje, klupe i stolove dobiće ujedinjene komšije iz ulice Vojvode Mišića… Prvi šuterski košarkaški teren na teritoriji naše opštine biće postavljen u OŠ „Posavski partizani“, dok vredne komšije sa Rojkovca žele da srede igralište u tom naselju nabavkom golova i mreža, obruča i table za koš… Biće radno i u našim seoskim mesnim zajednicama. Na Usću će biti posađen drvored oko odbojkaškog i fudbalskog igrališta, Radnička ulica u Bariču dobiće sređen košarkaški teren, jer će biti postavljene nove table i obruči i obeležene linije. U Stublinama će biti uređen pešački most koji se nalazi u blizini osnovne škole, a u Trstenici će biti organizovana akcija farbanja ograde oko doma kulture i obližnje osnovne škole. 

Ukoliko se već spremate da aplicirate za ovaj konkurs naredni put, pročitajte dokumenta ovogodišnjeg konkursa: uputstvo za prijavljivanje (možete preuzeti ovde), kao i formular za prijavu predloga projekata (možete preuzeti ovde).

Radujemo se novim i kreativnim inicijativama u našem gradu!

 

★  Omladinski fond: Ovo je konkurs za finansiranje do 15 projekata neformalnih grupa mladih do 30 godina u iznosu do 100.000,00 dinara. Ovaj konkurs će biti otvoren do kraja avgusta!

 

Učešće u projektima Fondacije za mlade Obrenovca:

★ Letnji OYF market: Planiramo da održimo treći OYF market baš pred početak nove školske godine. Poziv za izlagače – umetnike i dizajnere rukotvorina koji će izlagati na letnjem OYF marketu će biti objavljen početkom avgusta! Nastavite da pratite OYF vesti!

 

 

 

Imaš neko pitanje za nas u vezi sa OYF marketom? Piši nam: