Na ovoj stranici ćete naći sve potrebne informacije o aktuelnim konkursima i pozivima za učešće na događajima Fondacije za mlade Obrenovca.

Tokom 2017. godine očekujemo da otvorimo pozive za apliciranje za sledeće konkurse:

 

Finansiranje projekata:

★  Fond za komšijske incijative [ovaj konkurs je završen]

Čestitamo!  Obrenovac ima složne i kreativne komšije! 🙂

Ovaj konkurs za finansiranje projekata i malih inicijativa neformalnih grupa, koji je realizovan u okviru Youth Build Srbija programa, je bio otvoren od 1. do 15. juna 2017. godine.

Ovog leta će biti radno, kreativno i zabavno u celom Obrenovcu! Pružićemo podršku organizaciji radionica veza, tkanja i pletenja u seoskim školama, pozorišnog festivala OPS, zabavno-edukativnog porodičnog izleta za decu i roditelje u Zabranu… Komšijama iz Nemanjine ulice pomoći ćemo da oplemene prostor dečijeg igrališta, da ga urede i ukrase dečijim motivima, naselje Viraga će zahvaljujući složnim komšijama dobiti klupe, a šumske kućice za decu, table za crtanje, klupe i stolove dobiće ujedinjene komšije iz ulice Vojvode Mišića… Prvi šuterski košarkaški teren na teritoriji naše opštine biće postavljen u OŠ „Posavski partizani“, dok vredne komšije sa Rojkovca žele da srede igralište u tom naselju nabavkom golova i mreža, obruča i table za koš… Biće radno i u našim seoskim mesnim zajednicama. Na Usću će biti posađen drvored oko odbojkaškog i fudbalskog igrališta, Radnička ulica u Bariču dobiće sređen košarkaški teren, jer će biti postavljene nove table i obruči i obeležene linije. U Stublinama će biti uređen pešački most koji se nalazi u blizini osnovne škole, a u Trstenici će biti organizovana akcija farbanja ograde oko doma kulture i obližnje osnovne škole. 

Ukoliko se već spremate da aplicirate za ovaj konkurs naredni put, pročitajte dokumenta ovogodišnjeg konkursa: uputstvo za prijavljivanje (možete preuzeti ovde), kao i formular za prijavu predloga projekata (možete preuzeti ovde).

Radujemo se novim i kreativnim inicijativama u našem gradu!

 

★  Omladinski fond: Ovo je konkurs za finansiranje do 15 projekata neformalnih grupa mladih do 30 godina u iznosu do 100.000,00 dinara. Ovaj konkurs je otvoren do 10. novembra 2017. u ponoć! 

Aplicirajte ovde.

 

Učešće u projektima Fondacije za mlade Obrenovca:

★ Noćni OYF market: Treći OYF market organizovali smo krajem septembra na zelenoj pijaci. Kako je izgledao Poziv za izlagače – umetnike i dizajnere rukotvorina koji su izlagali na noćnom OYF marketu možete pogledati ovde!

Kakva je bila atmosfera na Noćnom OYF marketu pogledajte na našoj Facebook stranici!

Nastavite da pratite OYF vesti, jer za kraj godine planiramo organizaciju Novogodišnjeg OYF marketa!

 

 

Imaš neko pitanje za nas u vezi sa OYF marketom? Piši nam: