No comments yet

Radionica crtanja i slikanja

RadionicaFondacija za mlade Obrenovca je tokom aprila, maja i juna domaćin EVS volonterki Karin iz Slovačke, u okviru EVS projekta koji realizuje u saradnji sa Mladim istraživačima Srbije i Kancelarijom za mlade opštine Obrenovac.

Želja nam je da prisustvo inostranog volontera iskoristimo kao sjajnu priliku za promociju neformalnog obrazovanja i kvalitetnog provodjenja slobodnog vremena, pa ćemo u narednih mesec dana u saradnji sa volonterkom Karin, realizovati radionicu crtanja i slikanja za mlade iz Obrenovca.

Učesnici radionice će koristiti različite tehnike crtanja i slikania – olovku, ugljen, tuš, akrilne boje i kolaž. Želja je da se mladima pruži šansa da se slobodno izraze u prijateljskom okruženju. Radionica nije profesionalni kurs crtanja i slikanja već je istraživanje i opuštanje kroz umetničke aktivnosti. Namenjena je mladima izmedju 15 i 30 godina. Časovi će se održavati od 21.maja do 18.juna 2016. svake subote od 16:00-18:00 h u Društvenom centru Fondacije za mlade Obrenovac na adresi Kralja Aleksandra I broj 59.

Prijave su preko online prijavnog formulara do 18.maja 2016. Radni jezik radionice će biti srpsko-engleski.

Za više informacija možete pisati na karin@youth.rs.

Comments are closed.