No comments yet

Zasadimo 100 stabala zajedno! Akcija prikupljanja sredstava za 100 sadnica.

Često možemo videti i čuti da našem gradu nedostaju drveće i zelene površine, pa smo rešili da sledeće leto dočekamo uz više hlada, prijatniju temperaturu i lepše okruženje.

Zbog toga zajedno sa Odred Izviđača Zvezdan Nedeljković pokrećemo kampanju prikupljanja sredstava za najmanje 100 stabala drveća, koja će na jesen biti zasađena u različitim delovima grada uz pomoć volontera i Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine GO Obrenovac.

U ovom poduhvatu nam je potrebna pomoć. Ukoliko želiš da doprineseš našem cilju za ozelenjavanje Obrenovca, možeš to učiniti na nekoliko načina:

– uplatom 500 dinara, 1000 dinara ili drugog iznosa koji možeš da izdvojiš na račun Fondacije za mlade Obrenovca (primalac: Fondacija za mlade Obrenovca, svrha uplate: donacija za kupovinu sadnica, broj računa: 160-418411-23, šifra plaćanja 188);

– prijavom za akciju sadnje kada otvorimo poziv za volontere;

– deljenjem objave sa prijateljima i rođacima kako bi što više ljudu saznalo za kampanju.

Kampanja traje do 1. septembra, a imena svih donatora će biti dostupna na stanici Fondacije za mlade Obrenovca. Za dodatne informacije nam možete pisati na imejl office@oyf.rs.

Zajedno za zeleni Obrenovac!

Post a comment