No comments yet

NOVOGODIŠNJI OYF MARKET 30. decembra u Domu kulture

Nakon veoma uspešnog Novogodišnjeg OYF marketa 2015., Prolećnog OYF marketa 2016. i Noćnog OYF marketa 2017. godine, Fondacija za mlade Obrenovca na samom kraju godine organizuje

 

NOVOGODIŠNJI OYF MARKET

koji će se održati u subotu, 30. decembra
od 12 do 15h
u holu Sportsko-kulturnog centra „Obrenovac“

DIZAJNIRANI & UNIKATNI PREDMETI, RUČNI RADOVI & RUKOTVORINE, MALI & VELIKI POKLONI, SITNICE & KRUPNICE

Ukoliko želite da pronađete najlepše, potpuno originalne i autentične male i velike poklone posetite Novogodišnji OYF market. Tu ćete na jednom mestu pronaći unikatne ukrase, ukrasne korpice, nakit izrađen heklanom tehnikom, nakit od bakra, filca, poludragog kamenja, gline i staklenih perli, suvenire, odevne predmete, novogodišnju dekoraciju, predmete ulepšane dekupaž tehnikom, ručno izrađene leptir mašne za decu i odrasle, heklane lutke, ukrasne sveće, slatke poslastice, proizvode od meda…

Šta je OYF market?

OYF market je jedinstven mini sajam obrenovačkih izlagača ručnih radova, dizajniranih predmeta i ostalih rukotvorina, koji Fondacija za mlade Obrenovca organizuje kako bi podržala i promovisala kreativne preduzetničke inicijative u Obrenovcu.

Organizacijom ovakvih događaja, Fondacija posebno želi da podrži sugrađane i sugrađanke koji – sve češće u nedostatku formalnog zaposlenja – vide priliku u pretvaranju hobija i zanata u posao. OYF market nudi priliku izlagačima da predstave i promovišu svoje unikatne radove, ali i priliku svim građanima da saznaju koliko jedinstvenih i kreativnih predmeta i rukotvorina ima i u našem Obrenovcu.

Po ugledu na mnoge evropske gradove, Fondacija za mlade ove godine organizuje Novogodišnji market za preko 30 lokalnih izlagačatokom kojeg će biti organizovan i prateći zabavni program.

Novogodišnji market se organizuje uz podršku Građanskih inicijativa i Youth Build Srbija programa, Charles Stewart Mott fondacije u okviru Global Challenges Local Solutions programa koji sprovodi Akademija za razvoj filantropije iz Poljske, a u partnerstvu sa JP Sportsko-kulturni centar “Obrenovac”.

Post a comment