No comments yet

Novogodišnji OYF market – poziv za izlagače

Nakon veoma uspešnog Novogodišnjeg OYF marketa 2015. i Prolećnog OYF marketa 2016. godine, Fondacija za mlade Obrenovca je odlučila da organizuje još jedan Novogodišnji market.

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se ovogodišnji OYF market održati 30. decembra, od 11 do 15 časova, u Društvenom centru (ulica Kralja Aleksandra I br. 59).

Šta je OYF market?

OYF market je jedinstveni mini sajam obrenovačkih izlagača ručnih radova, dizajniranih predmeta i ostalih rukotvorina, koji Fondacija za mlade Obrenovca organizuje kako bi podržala i promovisala kreativne preduzetničke inicijative u Obrenovcu. OYF market nudi priliku izlagačima da predstave i promovišu svoje unikatne radove, ali i priliku svim građanima da saznaju koliko jedinstvenih i kreativnih predmeta i rukotvorina ima u našem Obrenovcu.

Poziv za izlagače:

Na konkurs se mogu prijaviti svi koji se bave dizajnom, kreativnim zanatima, proizvođači rukotvorina, nakita, odeće, dekorativnih predmeta i fotografija. Svi izlagači će imati priliku da izlažu na drvenim štandovima koji će biti postavljeni na platou ispred ulaza u prostorije Društvenog centra Fondacije. Ukoliko vas zanima kako to izgleda, pogledajte fotografije sa našeg događaja od prošlog decembra.

VAŽNO: Broj mesta je ogranicen! Ukoliko želite da povećate šanse da izlažete na našem marketu – predlažemo vam da se prijavite zajedno sa još nekom inicijativom. U slučaju velikog broja prijava – organizacioni tim Fondacije će napraviti selekciju izlagača, koji će pre konačne odluke biti obavešteni o kriterijumima selekcije.

Prijave:

Ukoliko želite da učetvujete na Novogodišnjem OYF marketu, potrebno je da pošaljete prijavu najkasnije do petka, 23. decembra, na email adresu office@oyf.rs ili nam pošaljete poruku na našoj FB stranici.

Prijava treba da sadrži:

  • Ime i prezime osobe koja izlaže
  • Naziv brenda ili (linije) proizvoda
  • Kontakt telefon i e-mail adresu
  • Motivaciono pismo (motivacija za učešće na OYF marketu, od jednog do nekoliko pasusa)
  • Minimum 5 fotografija proizvoda koji će biti izlagani, uz prateći kratak opis
  • Link za FB stranicu proizvoda (ukoliko postoji)

Konačan spisak izlagača će biti objavljen na FB stranici Fondacije za mlade Obrenovca. Ukoliko imate pitanje, komentar ili sugestiju – pišite nam na email: office@oyf.rs.

 

Comments are closed.