No comments yet

Otvaranje „Kluba za decu i mlade“ sutra u SKC-u

IMAG3303Katastrofalne poplave koje su u maju pogodile Obrenovac teško su oštetile i Sportsko-kulturni centar „Obrenovac“, središte kulturnog života grada. Uprkos ograničenim prostornim resursima, ovaj centar je nastavio da radi „punom parom“, oplemenjujući život svojih sugrađana najrazličitijim aktivnostima.

Deca, mladi i svi građani Obrenovca uskoro će moći da uživaju u programima u još jednom prostoru u okviru zgrade Spotrsko-kulturnog centra – „Klubu za decu i mlade“.

Ovaj prostor će biti otvoren u subotu, 13. decembra, u 12.00 časova, nastupima Dečjeg gradskog hora „Kruna od nota“ i Centra za savremenu igru Idea. Ovom prilikom će biti prikazan i film o predstavi „Hrabri da krenemo“ koju su nakon poplava osmislila deca iz Kutka za decu u Osnovnoj školi „Posavski partizani“.

„Klub za decu i mlade“ je obnovljen i opremeljen uz podršku međunarodne organizacije Save the Children, a zahvaljujući višemesečnim naporima zaposlenih u SKC-u, Kancelarije za mlade i Fondacije za mlade Obrenovca.

Obrenovčani i Obrenovčanke su pozvani da dođu, uživaju u programu i doprinesu da ovaj sveže obojeni kutak SKC-a dobije pravi sjaj.

Comments are closed.