No comments yet

OYF NOĆNI MARKET 24. septembra na zelenoj pijaci

Nakon veoma uspešnog Novogodišnjeg OYF marketa 2015. i Prolećnog OYF marketa 2016. godine, Fondacija za mlade Obrenovca ovog septembra organizuje

 

OYF NOĆNI MARKET

koji će se održati u nedelju, 24. septembra
od 19 do 22h
na zelenoj pijaci u Obrenovcu

DIZAJNIRANI, UNIKATNI PREDMETI & RUČNI RADOVI & RUKOTVORINE, MALI & VELIKI POKLONI, SITNICE & KRUPNICE

Ukoliko želite da pronađete najlepše, potpuno originalne i autentične male i velike poklone posetite OYF noćni market. Tu ćete na jednom mestu pronaći unikatne torbe, tašne, ukrase, ukrasne korpice, nakit izrađen heklanom tehnikom, nakit od bakra, filca, poludragog kamenja, gline i staklenih perli, suvenire, odevne predmete, ručno rađene čestitke, predmete ulepšane dekupaž tehnikom, ručno izrađene leptir mašne za decu i odrasle, heklane lutke, poslastice, proizvode od meda…

Šta je OYF market?

OYF market je jedinstven mini sajam obrenovačkih izlagača ručnih radova, dizajniranih predmeta i ostalih rukotvorina, koji Fondacija za mlade Obrenovca organizuje kako bi podržala i promovisala kreativne preduzetničke inicijative u Obrenovcu.

Organizacijom ovakvih događaja, Fondacija posebno želi da podrži sugrađane i sugrađanke koji – sve češće u nedostatku formalnog zaposlenja – vide priliku u pretvaranju hobija i zanata u posao. OYF market nudi priliku izlagačima da predstave i promovišu svoje unikatne radove, ali i priliku svim građanima da saznaju koliko jedinstvenih i kreativnih predmeta i rukotvorina ima i u našem Obrenovcu.

Po ugledu na mnoge evropske gradove, Fondacija za mlade ove godine organizuje prvi Noćni market za preko 30 lokalnih izlagačatokom kojeg će biti organizovan i prateći muzički program.

OYF noćni market se organizuje uz podršku Youth Build Srbija programa i Građanskih inicijativa, a u partnerstvu sa Javnim komunalnim preduzećem Obrenovac.

 

Post a comment