No comments yet

PROLEĆNI OYF MARKET 7. aprila na Gradskom trgu

NAKON PET USPEŠNIH MARKETA, FONDACIJA ZA MLADE OBRENOVCA OVOG APRILA ORGANIZUJE

 

PROLEĆNI OYF MARKET

koji će se održati u subotu, 07. aprila
od 11.30 do 18h
na Gradskom trgu u Obrenovcu

DIZAJNIRANI, UNIKATNI PREDMETI & RUČNI RADOVI & RUKOTVORINE, MALI & VELIKI POKLONI, SITNICE & KRUPNICE

Ukoliko želite da obradujete nekoga najlepšim, potpuno originalnim i autentičnim malim i velikim poklonima posetite Prolećni OYF market. Tu ćete na jednom mestu pronaći ukrasne sveće, lanterne i svećnjake, uskršnje venčiće, ručno rađene jastučiće i igračke, pletene korpe, unikatan nakit, ukrasne predmete, suvenire, prirodnu kozmetiku i sapune, predmete ulepšane dekupaž tehnikom, heklane lutke, ručno rađene modne detalje za bebe, medenjake, različite vrste meda, kolačiće sa egzotičnim začinima…

Šta je OYF market?

OYF market je jedinstven mini sajam obrenovačkih izlagača ručnih radova, dizajniranih predmeta i ostalih rukotvorina, koji Fondacija za mlade Obrenovca organizuje kako bi podržala i promovisala kreativne preduzetničke inicijative u Obrenovcu.

Organizacijom ovakvih događaja, Fondacija posebno želi da podrži sugrađane i sugrađanke koji – sve češće u nedostatku formalnog zaposlenja – vide priliku u pretvaranju hobija i zanata u posao. OYF market nudi priliku izlagačima da predstave i promovišu svoje unikatne radove, ali i priliku svim građanima da saznaju koliko jedinstvenih i kreativnih predmeta i rukotvorina ima u našem Obrenovcu.

Po ugledu na mnoge evropske gradove, Fondacija za mlade ove godine organizuje Prolećni OYF market za preko 20 lokalnih izlagača, tokom kojeg će biti organizovan i prateći program za decu i muzički program.

Market se organizuje uz podršku Charles Stewart Mott fondacije, u okviru Global Challenges Local Solutions programa, koji sprovodi Akademija za razvoj filantropije iz Poljske.

Post a comment