No comments yet

Prolećni OYF market – poziv za izlagače

968900_1076306199086960_316627388732064200_nNakon velikog uspeha OYF Novogodišnjeg marketa u decembru 2015. godine, Fondacija za mlade Obrenovca (OYF) nastavlja sa organizacijom OYF marketa i u 2016. godini! Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se prvi PROLEĆNI OYF market u ovoj godini održati u nedelju, 6. marta od 11 do 15h u Društvenom centru .

ŠTA JE OYF MARKET?

OYF market je jedinstveni mini sajam obrenovačkih izlagača ručnih radova, dizajniranih predmeta i ostalih rukotvorina, koji Fondacija za mlade Obrenovca organizuje kako bi podržala i promovisala kreativne preduzetničke inicijative u Obrenovcu.

Organizacijom ovakvih događaja, Fondacija posebno želi da podrži sugrađane i sugrađanke koji – sve češće u nedostatku formalnog zaposlenja – vide priliku u pretvaranju hobija i zanata u posao. OYF market nudi priliku izlagačima da predstave i promovišu svoje unikatne radove, ali i priliku svim građanima da saznaju koliko jedinstvenih i kreativnih predmeta i rukotvorina ima i u našem Obrenovcu.

Tokom 2016. godine je planirano da se održi nekoliko OYF marketa – i pozivamo vas da sve najave pratite na našoj FB stranici.

Ovogodišnji PROLEĆNI OYF MARKET 2016 se održava neporedno pred Međunarodni dan žena, i Fondacija za mlade Obrenovca ovim putem poziva sve sugrađane da podrže i razvoj preduzetništva i lokalnih inicijativa koje pokreću naše sugrađanke.

Tokom marketa će biti organizovane i radionice za decu u periodu od 12 do 13h, u prostorijama Društvenog centra Fondacije za mlade Obrenovca na adresi Kralja Aleksandra I, broj 59 (mini tržni centar kod Doma kulture, kod restorana Maji raj).

POZIV ZA IZLAGAČE:

Na konkurs se mogu prijaviti svi koji se bave dizajnom, kreativnim zanatima, proizvođači rukotvorina, nakita, odeće, dekorativnih predmeta i fotografija. Svi izlagači će imati priliku da izlažu na drvenim štandovima koji će biti postavljeni na platou ispred ulaza u prostorije Društvenog centra Fondacije. Ukoliko vas zanima kako to izgleda, pogledajte fotografije sa našeg događaja iz decembra.

VAŽNO: Broj mesta je ograničen! Ukoliko želite da povećate šanse da izlažete na našem marketu – predlažemo vam da se prijavite zajedno sa još nekom inicijativom. U slučaju velikog broja prijava – organizacioni tim Fondacije će napraviti selekciju izlagača, koji će pre konačne odluke biti obavešteni o kriterijumima selekcije.

Za učešće na OYF Marketu se ne plaća kotizacija i ulaz za sve posetioce će biti besplatan.

PRIJAVE: Svi koji žele da učestvuju na martovskom OYF Marketu, mogu poslati prijave najkasnije do petka, 26. februara, na email adresu office@oyf.rs ili nam poslati poruku na našoj FB stranici (link).
Prijava treba da sadrži:

  •  ime i prezime osobe koja izlaže
  • naziv brenda ili (linije) proizvoda
  • minimum 5 fotografija proizvoda koji će biti izlagani, uz prateći kratak opis
  • kontakt telefon i email adresa
  • link za web/FB stranicu proizvoda (ukoliko postoji)

Konačan spisak izlagača će biti objavljen na FB stranici Fondacije za mlade Obrenovca. Ukoliko imate pitanje, komentar ili sugestiju – pišite nam na email: office@oyf.rs

Ovaj događaj Fondacija organzuje uz podršku nemačke organizacije CARE International i TRAG fondacije iz Srbije, koje su programski partneri Fondacije od samog osnivanja.

Comments are closed.