No comments yet

Učestvujte u VIII Kampu tolerancije mladih podunavskih regija i gradova

logoOsmi po redu Kamp tolerancije mladih podunavskih regija i gradova biće održan od 27. jula do 2. avgusta 2014. godine u Bačkoj Topoli u organizaciji fondacije „Plavi Dunav“. Uz podršku Fondacije za mlade Obrenovca i Kancelarije za mlade opštine Obrenovac, ove godine će 10 mladih sa teritorije opštine Obrenovac imati prilike da učestvuje u kampu.

Teme osmog Kampa tolerancije mladih podunavskih regija i gradova su: funkcionisanje Evropske unije, uloga regija, volontiranje, preplitanje različitih kultura, pojam i koncept multi-etičnosti, kao i turističke mogućnosti između regija.

Fondacija za mlade Obrenovca i KZM Obrenovac pozivaju sve zainteresovane mlade ljude uzrasta od 18 do 25 godina da se prijave za učešće u kampu.

Molimo vas da popunjen prijavni formular pošaljete na adresu office@oyf.rs najkasnije do 15. jula 2014. godine.

Preuzmite program kampa a za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte Duška Krstića na telefon: 064/1329 336

Važne informacije o kampu:

  • Učešće je besplatno
  • Organizator obezbeđuje smeštaj, hranu, predavanja i muzički program tokom trajanja kampa
  • Učesnici/e su smešteni u Poljoprivrednoj školi u Bačkoj Topoli
  • Obezbeđen je prevoz do i od
    kampa za sve zainteresovane učesnike/ce iz Obrenovca
  • Službeni jezik kampa je engleski
  • Prednost u odabiru učesnika/ca imaće mladi mladi ljudi koji su zainteresovani za teme EU integracija, kulturne raznolikosti, međukulturne komunikacije, višejezičnosti i multikulturalizma. Angažovanost u lokalnoj zajednici i učeće u radu lokalnih omladinskih organizacijaneformalnih grupa ili udruženja građana će biti dodatno vrednovani.

Comments are closed.