No comments yet

Školi u Velikom Polju je potrebna vaša pomoć

Četvorogodišnja osnovna škola u Velikom Polju nalazi se u selu koje je bilo poplavljeno 2014. godine. Od tada nije obnovljena, ni rekonstruisana. Iako u selu ima više od 100 dece uzrasta do IV razreda, samo njih 19 pohađa ovu seosku školu. Ostali putuju u druge udaljene škole. Želimo da sredimo i ulepšamo ovu školu, koju su posle Prvog svetskog rata sagradili meštani dobrovoljnim radom i prilozima. Želimo da deca iz ovog sela imaju iste uslove za učenje kao i njihovi vršnjaci u gradskim školama. Potrebno je da obnovimo fasadu, okrečimo unutrašnjost škole, rekonstruišemo ogradu  i uredimo igralište.

Mi smo jedina fondacija u Obrenovcu koja promoviše kulturu davanja. Zato što znamo da možemo da računamo na vas. Ako su stanovnici Velikog Polja uspeli posle rata da podignu školu, verujemo da svi zajedno možemo sada da je obnovimo.

Pridružite nam se i učestvujte u prikupljanju 480.000 dinara za renoviranje škole u Velikom Polju. Vaša donacija će omogućiti deci iz ovog sela kvalitetnu nastavu u školi koja se nalazi u blizini njihove kuće, u njihovom selu. Iznos novčanih sredstava koji budemo prikupili vašim donacijama biće dupliran od strane Trag fondacije.

Vašu donaciju možete uplatiti na račun Fondacije za mlade Obrenovca 160-418411-23, svrha uplate: donacija za renoviranje škole u Velikom Polju.

VERUJEMO DA MALE STVARI MOGU DA NAPRAVE VELIKU PROMENU! 


Fondacija za mlade Obrenovca sprovodi kampanju prikupljanja sredstava za renoviranje osnovne škole u Velikom Polju u okviru programa „Akademija održivosti“ Trag fondacije i uz pomoć Mesne zajednice Veliko Polje i škole.

Post a comment